Ouderportaal

Uitnodiging thema-avond pubers & beeldschermen

Uitnodiging thema-avond pubers & beeldschermen

Beste ouders, verzorgers.Op school merken we dat er steeds vaker vragen zijn over zaken die te maken hebben met het gebruik van telefoons en tablets van leerlingen, bijvoorbeeld over gamen, landurige schermtijd en social media. Op middelbare school-leeftijd is dit aan de orde van de dag, maar wij merken dat vanaf de leeftijd van een jaar of 9, dus vanaf groep 5/6 dit thema al heel actueel is, zeker als kinderen van deze leeftijd oudere broers en zussen hebben. En we merken dat wat er online gebeurt, terug de klas in komt.Thema-avond 'Pubers & beeldschermen'.


Daarom organiseert De Groene Hoek op 24 januari een thema-avond over ‘Pubers en beeldschermen’. Op deze avond zal Alette Smits komen vertellen over het thema pubers & beeldschermen. Aletta Smits is gespecialiseerd in psychologie en ICT, en verzorgt als cabaretiere regelmatig lezingen over hoe hier mee omgegaan kan worden. Zie https://www.deloeftraining.nl/.


Deze avond wordt in samenwerking met en op het Revius Lyceum georganiseerd.Programma en locatie:


19:15u-19:30u: inloop met koffie/thee


19:30u-21:00u: lezing met aansluitend ruimte voor vragenLocatie: Lentiz Reviuslyceum, Reviusplein 8, Maassluis
Aanmelden


Alle ouders van De Groene Hoek zijn welkom (dus ook als uw kind nog in een lagere groep zit, maar u wel alvast een beeld wilt vormen over hoe om te gaan met dit vraagstuk).


U kunt zich aanmelden via deze link: https://forms.microsoft.com/e/ccY29SXC26We hopen u daar te zien!Namens het (bovenbouw-) team van DGH,


Susan Stolze