Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

IKC de Groene Hoek biedt voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Voor en na schooltijd, op vrije dagen en in de schoolvakanties (locatie IKC de Kindertuin). De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend aanbod aan activiteiten. Voor kinderen vanaf 7 jaar hebben wij bsogroep de Groene Corner, gehuisvest bij VV Excelsior.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties biedt IKC de Groene Hoek vakantie-opvang aan. Deze opvang is in samenwerking met IKC de Kindertuin en vindt dan ook plaats bij IKC de Kindertuin. Tijdens de vakantieopvang bieden wij de kinderen een afwisselend vakantieprogramma aan. Vier weken voor iedere schoolvakantie kunt u de vakantieprogramma’s inzien via de website van UN1EK.

Openingstijden

Onze BSO is elke dag op schooldagen geopend (m.u.v. Nationale feestdagen). 's Ochtends van 7:30 - 8:30 uur en 's middags van 13:45 - 18:30 uur. 
Tijdens de schoolvakanties en studiedagen van onze eigen school, bieden wij opvang aan van 7:30 - 18:30 uur. De vakantieopvang vindt plaats bij IKC de Kindertuin. 

Contact

De buitenschoolse opvang bij IKC de Groene Hoek is telefonisch bereikbaar via nummer 0624109081.

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?