Ouderportaal

Laatste updates voor de vakantie!

Laatste updates voor de vakantie!

Beste ouders, verzorgers. Het was een intensieve, maar leuke week, vol sport en inspanning bij de opening van het project en de sponsorloop, de IEP-eindtoetsen van groep 8 en vandaag dan Koningsspelen en voor sommigen suikerfeest, dus een dag van saamhorigheid en gezelligheid. In de klassenapps staan vele leuke foto’s. 

De links naar de QR-codes zijn vernieuwd, dus heeft u nog sponsorgeld dat u wilde overmaken, dan kan dat via de tikkies in de appjes. Nogmaals dank voor uw bijdrage! 

Na de vakantie komt ook weer Bag2School, dus ruim vooral oude kleren weer op - dan halen we weer meer sponsorgeld binnen en helpen we het milieu een handje. 

Als laatste hieronder ook een berichtje namens de OR mbt de schoolfotograaf. 

Beste ouders, verzorgers. 

De Ouderraad (OR) regelt jaarlijks de schoolfotograaf. Elk jaar is dat best een puzzel. Wie kiezen we als fotograaf, wanneer plannen we de foto's en wie kunnen er allemaal helpen? We ontvangen ook vaak feedback van ouders over kwaliteit van de foto’s en fotografen van het jaar ervoor. Tijdens de OR-vergadering nemen we dat door.

Dit jaar zijn we op zoek gegaan naar een andere schoolfotograaf, gezien het commentaar en vooral de hoge kosten van de foto’s van afgelopen jaar. Het bleek echter zeer lastig om de gewenste fotografen nog dit schooljaar te boeken, gezien beschikbare dagen dit schooljaar, alle activiteiten die nog op de planning staan en beschikbare begeleiding van ouders. 
We hebben er daarom voor gekozen om het moment van de portretfoto's te verplaatsen naar het begin van het nieuwe schooljaar (september/oktober). In het nieuwe schooljaar is iedereen uitgerust van vakantie, dus staan kinderen extra mooi op de foto. Ook is de agenda van de school ook nog niet zo vol met activiteiten, dus beter te plannen. Als dit tijdstip goed bevalt, zullen we jaarlijks in sept/okt de schoolfotograaf regelen. 
Een klassenfoto van dit schooljaar kan natuurlijk niet ontbreken! Dit schooljaar worden er op maandag 5 juni (bij slecht weer maandag 12 juni) klassenfoto's gemaakt door Anton v/d Linden (vader van Miriam en Bilal). Na de meivakantie volgt er meer informatie over de klassenfoto die dit schooljaar nog wordt genomen.

Omdat het voor groep 8 het laatste jaar is, bespreken we met die groepen wat de wensen zijn. 
We hopen op jullie begrip!

Namens de OR, en namens het team van DGH: 

Fijne vakantie! 

Susan Stolze