Ouderportaal

Shirt zoekt meerdere sponsors!

Shirt zoekt meerdere sponsors!

Shirt zoekt meerdere sponsors!

 

De sporttenues van de kinderen zijn aan vervanging toe - zeker met het nieuwe logo van De Groene Hoek. De oplettende kijker heeft hierover eerder een bericht gezien.

De Ouderraad is op zoek gegaan naar een nieuw tenue, zodat de kinderen vanaf volgend schooljaar weer schitteren in mooie outfits tijdens alle sporttoernooien. 

 

In het eerdere bericht dat we stuurden, deden we een oproep naar een sponsor. Dit heeft helaas nog geen match opgeleverd.

 

Inmiddels zijn we wat verder en weten we beter wat de kosten worden. We zijn op zoek naar sponsorgelden ter hoogte van zo € 5.000,-

Dit kan nog iets hoger of lager uitvallen. Allemaal afhankelijk van wat de exacte prijs gaat worden per tenue en welke drukkosten er nog bij komen voor het logo van de sponsor(s).

 

We doen nogmaals een oproep naar een sponsor, maar dit kunnen ook meerdere sponsors worden. Het shirt heeft immers meerdere ruimtes om een logo een mooie plek te geven. Denk aan de voorkant, achterkant en op allebei de mouwen. Zie het als een unieke kans om jouw bedrijf zichtbaar te maken in de doelgroep van basisschoolkinderen en hun ouders/verzorgers en op verschillende sportplekken in Maassluis, maar ook daarbuiten tijdens de schoolreisjes.

 

Heb je interesse om voor een klein of groot bedrag sponsor te worden, neem contact  op met Irene Warbout, voorzitter van de OR (irenewarbout@hotmail.com / 06-15892019) of met de directeur, Susan Stolze (susan.stolze@un1ek.nl / 06-54652101). 

Dan bespreken we met elkaar de mogelijkheden om zo tot een mooie samenwerking te komen!

 

We kijken uit naar de reacties!